• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини дитячого закладу
  • 15 березня 2017 року в дошкільному навчальному закладі № 613 (директор Степенко Т.Л.) відбулося методичне об'єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів району за регіональною програмою “Я-КИЯНИН”

15 березня 2017 року в дошкільному навчальному закладі № 613 (директор Степенко Т.Л.) відбулося методичне об'єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів району за регіональною програмою “Я-КИЯНИН”

2017-03-15

/Files/images/DSCN9187.JPG

15 березня 2017 року в дошкільному навчальному закладі № 613 (директор Степенко Т.Л.) відбулося методичне об'єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів району за регіональною програмою “Я-КИЯНИН” на тему «Формування основ національного патріотичного виховання засобами художньо-мовленнєвої діяльності»

Яскравим прикладом творчості та взаємної співпраці педагогічного колективу, дітей та батьків, для учасників методичного об’єднання було показане музичне свято «Весна на Київських пагорбах» проведене музичним керівником Хрипливою Ю.Ф. та дітьми старшого дошкільного віку.

Своїм досвідом роботи поділилася вихователь Заїка М.С. під час майстер-класу «Різноманітний світ Мотанки».

Дружня атмосфера сприяла позитивному настрою усіх учасників та запрошених на мовленнєвих хвилинках проведеним практичним психологом Литвин І.В.

Захід пройшов вдало та досяг позитивної завершеності завдяки злагодженій роботі організаторів та учасників методичного об’єднання.

Гості висловили вдячність за змістовну, цікаву роботу, та корисний, пізнавальний методичний матеріал, який вони будуть використовувати в своїй подальшій роботі.

/Files/images/DSCN9179.JPG/Files/images/DSCN9194.JPG/Files/images/DSCN9182.JPG/Files/images/DSCN9173.JPG/Files/images/DSCN9169.JPG/Files/images/DSCN9161.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258